Kozijnen

Kozijnenfabriek Nederland is gespecialiseerd in topkwaliteit kunststof kozijnen.

Onze deskundige adviseurs bepalen samen met u welk type kozijn het beste bij uw woning past. In een uitgebreid gesprek vertalen zij uw wensen in oplossingen en lichten ze u voor over de belangrijkste details, ook die waar u nog geen rekening mee had gehouden. De vakmensen van ons montageteam zorgen voor een perfecte plaatsing van uw kozijnen.

De kwaliteit van Kozijnenfabriek Nederland

De kwaliteit van Kozijnenfabriek Nederland zit ‘m in de details. Natuurlijk werken wij met topkwaliteit kozijnen, maar wij helpen u ook kiezen voor de kozijnen die het beste bij uw woning passen. Daarbij letten we vanzelfsprekend op uiterlijk, constructie en indeling van uw woning, maar ook op zaken als: energiebesparing, onderhoud, de beste afwerking voor natte en voor droge ruimtes, de draaicirkel van ramen en deuren, et cetera. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

Kunststof kozijnen: ook voor de klassiekere woning

De kunststof kozijnen van Kozijnenfabriek Nederland zijn niet alleen duurzaam, onderhoudsarm en energiebesparend, ze zien er ook goed uit. Zo zijn onze kunststof kozijnen verkrijgbaar in een grote variatie aan kleurstellingen en profielen, bijvoorbeeld het nauwelijks van echt te onderscheiden houtnerfprofiel.  Dat maakt onze kunststof kozijnen ook geschikt voor de klassiekere woning. Onze kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel HR+(+) beglazing en het solide, inbraakwerende hang- en sluitwerk voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?