(Junior) Sales Medewerker – Ittervoort

Ben jij commercieel, maar klantvriendelijk ingesteld? Heb jij zin om te scoren en hiervoor beloond te worden middels provisies? Dan is deze vacature zéker iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een (junior) sales medewerker voor ons bedrijf, gespecialiseerd in kozijnen en horsystemen. De standplaats is in Ittervoort, maar je opereert door heel het land. In deze functie is jouw doel: het scoren van afspraken! Dit op een dienstverlenende, oprecht geïnteresseerde manier.

Hoe ziet zo’n werkdag er nou precies uit? Je wordt om 13:15 uur verwacht op je standplaats, waar onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, de planning doorgesproken wordt. Vanuit daar vertrek je, samen met je team, of alleen, naar de wijk waar jij die dag je sales-skills gaat inzetten. Vervolgens ga je deur aan deur je best doen om zo veel mogelijk afspraken met vertegenwoordigers te scoren. Deze afspraken zijn voor de klant vrijblijvend. Mocht er een deal worden gesloten tijdens een van jouw geplande afspraken, dan staat jou nog een éxtra provisie te wachten! Om 20:00 uur is jouw werkdag alweer voorbij en vertrek je terug naar huis.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat zich specialiseert in topkwaliteit kunststof kozijnen en horsystemen. Dit doen wij in het hele land voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Je komt terecht in een gedreven, maar gezellig team van verkopers. Je hebt een baan met veel vrijheid en afwisseling. En last but not least, heb je een fijne leidinggevende die altijd voor je klaar zal staan.

Wat vragen wij?

• Je bent commercieel, maar dienstverlenend ingesteld;
• Je hebt een vlotte babbel en weet de klant op een vriendelijke manier te overtuigen;
• Je bent gedreven en hebt zin om te scoren;
• Bij voorkeur heb je een rijbewijs;
• Bij voorkeur heb je ervaring in een sales-gerelateerde functie, maar mocht je een starter zijn, ben je ook van harte welkom!

Is jouw interesse gewekt? Heb jij al zin om te gaan scoren? Reageer dan snel door jouw CV te sturen naar vacature@kozijnenfabrieknederland.nl en wellicht kun je morgen al beginnen met je nieuwe baan.